Om oss

Takket være lang erfaring i bransjen kan vi gi raske og gode svar på dine spørsmål om profileringsartikler og profilklær.
Det viktigste for oss er fornøyde kunder.

Office24 tilbyr et bredt spekter av gave og profileringsartikler og har lang erfaring i bransjen.

Vi er en av de største norskeide aktørene innenfor kontor og datarekvisita, kontormaskiner, kontormøbler i tillegg til firmagaver og profileringsartikler. For ytterligere informasjon om Office24, besøk oss på www.office24.no .

I våre lokaler i Træleborgveien 11 i Tønsberg har Office24profil et flott showrom som du er velkommen til å få en omvisning i når som helst. Hos oss vil du som kunde oppleve god service, hyggelige priser og ikke minst et stort produktutvalg fra kjente merkevareleverandører.

Hvorfor velge profilprodukter fra Office24?
Våre ansatte er erfarne, dyktige og løsningsorienterte profilrådgivere. Vi er eksperter på å hjelpe deg med å finne frem til hvilke produkter bedriften din trenger, enten det er rene profilprodukter, klær eller firmagaver både med og uten logotrykk.
I sortimentet vårt finner du alt fra elektronikk, profilklær, arbeidsklær og profilartikler til eksklusive gaver og klær fra kjente merkevareleverandører. Som en stor aktør, har vi forhandlet frem gode priser fra våre leverandører, som igjen kommer våre kunder tilgode. Har du spesifikke ønsker utenfor sortimentet, så vil vi gjøre alt vi kan for å skaffe det for deg, enten det hentes fra en annen leverandør eller spesialproduseres.

Profilprodukter og reklameartikler
Profileringsprodukter og reklameartikler er produkter som er merket med firmanavn, logo eller varemerke. Dette blir ofte brukt i forbindelse med messer, kampanjer eller andre aktiviteter for å øke eksponeringen til et firma, produkt eller budskap. Vi opererer ikke som en vanlig hyllebutikk med et begrenset utvalg, men har samlet høykvalitetsprodukter for alle behov fra nøye utvalgte leverandører og produsenter.

Profil- og arbeidsklær
Profilklær er klær som benyttes for profilering av en bedrifts navn eller varemerke, for å forsterke identitet og øke eksponering. Vi tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær, sko og verneutstyr, tøy til horecamarkedet, service og handel, sykehus, apotek og generell uniformsbekledning.
Størsteparten av våre bestillinger er ferdigproduserte klær som bearbeides lokalt med transfer, silketrykk, broderi, etc. Men vi leverer også profilklær som er designet og produsert spesielt for din bedrift, etter egne behov og ønsker.

Firmagaver
Det er ikke alltid lett å finne ut hva man skal gi til sine ansatte eller kunder på merkedager, i julegaver eller bare som en takk for god innsats. Vi tilbyr et variert og spennende utvalg av firmagaver innenfor ulike kategorier og prisklasser, og har tette og eksklusive samarbeid med flere anerkjente merkevareprodusenter. Bestill via nettbutikken vår, eller kontakt oss for forslag på gaver som passer den ønsker og behov.

Vi kan tilby dere en egen nettbutikk
Hos oss kan bedriften deres få deres helt egen nettbutikk. Her kan de ansatte handle egne profilprodukter, samt at avdelingene på en enkel måte kan hente ut et mindre antall profilprodukter fra et større lager. Denne løsningen er spesielt effektiv hvis bedriften holder til på flere ulike lokasjoner. Vi bistår dere med produksjon av nettbutikk, lager og distribusjon. Kontakt oss for mer informasjon om denne løsningen.